Skriv ut denne siden

Utleie og events

Leie av studio

Trenger du et studio til å øve/trene/jobbe mot forestilling eller til et arrangement, så er det bare å ta kontakt med oss på KGB dans og ballett. Våre studioer står stort sett ledig på dagtid og en del i helgene og i feriene. Våre studioer er store, tilrettelagt for dans og vi har fine garderober på alle våre avdelinger.

Ring oss, tlf. 66 85 11 11, eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så avtaler vi datoer, tider og pris.

Events

Her på KGB dans og ballett kan vi være behjelpelig med både pedagog/undervisning og/eller lokaler til diverse arrangementer. Vi tilbyr bla:

Utdrikningslag

Her stiller vi også med pedagog og lokaler, varighet ca 1 – 2 timer litt avhengi av tema/opplegg. Vi til rettelegger ut i fra deres ønsker. Dere må selv ha med det som skal nytes og være behjelpelig med opprydningen. Vi klargjør studioene både før og etter og er behjelpelig med rydding.

Pris: 1.500,- 

Annet

Vi kan skreddersy opplegg til det meste, enten det er til en reunion, klassefest, oppladning til julebord etc. Bare ta kontakt med oss så finner vi de rette personene, spennende tema og finner en pris.

For booking ta kontakt: 66 85 11 11, eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Pedagog

KGB dans og ballett har vi til en hver tid ca. 20-25 pedagoger ansatt - alle med danse/pedagogutdannelse og med bred kompetanse innen for sine fag. Dersom du har et arrangement du trenger en dyktig pedagog til så kan vi hjelpe deg å finne rett person og formidle kontakt. Våre pedagoger kan undervise på skolearrangement, private arrangementer, gi privattimer osv.

Ta kontakt med oss på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller 66 85 11 11.

Underholdning

Trenger du noen til å danse på et arrangement? Type julebord, firmafest, kick off etc. På KGB dans og ballett har vi flere kompanier som kan stille opp med innslag av forskjellig karakter, skreddersydd til det opplegget du ønsker.

Send oss en mail med litt informasjon om hva slags type arrangement det gjelder, hvor langt innslag, om det er noen spesielle ønsker. Ut i fra dette lager vi en avtale og fastsetter pris.

Ta kontakt med oss på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller 66 85 11 11.