• toppbanner slideshow forestilling3
  • toppbanner slideshow sal3
  • toppbanner slideshow sal1
  • toppbanner slideshow sal4
  • toppbanner slideshow sal2
  • toppbanner slideshow forestilling1
  • toppbanner slideshow forestilling2

Våre pedagoger

Siri VestnesSiri er ballettskolens daglig leder, det har hun vært siden 2003. Hun er utdannet på Den Norske Ballethøyskolen (nå Norges Dansehøyskole) i 1997, hvor hun tok hovedfag i jazz. Hun har i ettertid tatt fag i ledelse og økonomi på BI, samt utdannelse som veileder i praktisk yrkesteori dans ved Kunsthøyskolen i Oslo.

Nina GrøholtNina er utdannet ved danselinjen på Bårdar Akademiet og på Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole) (2000) med hovedfag i jazz og stepp. Nina er også utdannet Zumba-instruktør, vår 2011.

Karianne Soot IversenKarianne er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole) i 1997, etter 2 år på danselinjen på Fagerborg vgs (nå Edvard Munch vgs). Hun tok hovedfag i jazzdans og samtidsdans. Det er disse fagene, samt hip hop og girl style hun underviser hos oss.

Trine GomezTrine startet sin egen ballettskole i Nord-Trøndelag, etter endt utdannelse fra Den Norske Balletthøyskole (nå Norges Dansehøyskole) og etterutdanning i New York. Etter ti år med egen bedrift flyttet hun til Asker og begynte å undervise hos oss i 2000.

Linnea FiskeLinnéa er født og oppvokst i Sverige og er utdannet fra Danshögskolan (i Sverige) med hovedfag i klassisk ballett, barnedans og moderne/samtidsdans. Hun er også  videreutdannet i New York. Hun har undervist hos oss siden 1996.

Magnhild SørvikMagnhild har sin dansebakgrunn fra Midtnorsk ballett- og dansesenter i Kristiansund. Hun er utdannet ved Bårdar Akademiet, 3-årig danselinjen. Videre har hun også hatt ett opphold i New York hvor hun hentet ny og spennende inspirasjon.

Bendik SundbyBendik er født og oppvokst i Asker. Han begynte å danse ved KGB dans & ballett da han var 11 år, og gikk deretter på danselinje på Rud vgs. Bendik er utdannet ved Norges Dansehøyskole, 2007-2010 (tld. Den Norske Balletthøyskole) med hovedfag i jazz og pedagogikk.

Sandra SolviSandra Solvi er født og oppvokst på Hafslo i Sogn. Hun har tatt sin pedagogiske utdannelse på Norges Dansehøyskole (tld. Den Norske Balletthøyskole), med fordypning i jazzdanns.

Julia BrovoldJulia er født og oppvokst i Bærum og begynte å danse på KGB dans og ballett da hun var 5 år! Hun gikk på danselinjen på Rud vgs før hun fortsatte på Flow Dance Academy høsten 2017. Der er det hovedfokus på urbane stiler.

Bodil HindrumBodil er født og oppvokst i Asker. Hun har tatt 1 år på FLOW dance Education, etterfulgt av pedagogisk utdannelse på Norges Dansehøyskole (tld. Den Norske Balletthøyskole) med fordypning i jazz (2014-2017)

Mette A HjallMette er født og oppvokst i Bærum. Hun gikk på ballettlinjen på Fagerborg vgs, og deretter på jazzlinjen på KHiO (Kunsthøgskolen i Oslo), hvor hun var ferdig i 2012. Der tok hun også PPU (praktisk-pedagogisk utdanning) skoleåret 2015/2016.

Tonje W. SvendsenTonje W. Svendsen er født og oppvokst i Bergen. Der gikk hun på dansjelinjen på Langhaugen vgs, før hun flyttet til Oslo.

Nora DyrholmNora er født i Oslo og oppvokst i Oslo og Kristiansand. Hun gikk på danselinjen på Vågsbygd vgs, og tok sin bachelor i dans på Underversitet i Stavanger (UiS) i 2016, samt sin 1-årige pedagogiske utdannelse våren 2017. Hun har et emne i spesialpedagogikk på masternivå og blir i demeber 2020 ferdig med master i dansevitenskap ved NTNU, med fokus på tilrettelagt dans for funksjonsvariasjoner.

Iselin KvernevikIselin er født og oppvokst på Sandane i Sogn og Fjordane. Hun har sin utdannelse fra Norges Dansehøyskole (tidl. Den Norske Ballettshøyskole), med bachelor i jazzdans med pedagogikk (2014-2017), etterfulgt av PPU (praktisk pedagogisk utdanning) med fordypning i jazz og klassisk ved Kunsthøyskolen i Oslo (2017/2018). Denne høsten starter hun på masterstudier på NTNU.

Mathias L EngelstadMathias er født og oppvokst i Førde (Sogn og Fjordane). Han er utdannet på Flow Dance Academy (2015/2016) og har etablert seg i street-miljøet siden.

Solvei U KrogstadSolvei er født og oppvokst i Sogndal. Hun har sin utdannelse fra Norges Dansehøyskole med fordypning jazzdans (2015-2018) og hun tok deretter praktisk pedagogisk utdannelse (PPU) ved Kunsthøyskolen i Oslo (2018-2019).

Leda JaregLeda er født og oppvokst i Oslo, og begynte å danse hos oss på KGB da hun var 6 år. Nå går hun tredje året på Edvard Munch vgs, street dance linjen.

Sathie SivamohanSathie er født og oppvokst i Oslo. Hun gikk på danselinjen på Dahlske vgs i Grimstad, men tok 3. klasse på streetdancelinjen på Edvard Much vgs i Oslo. Hun er utdannet på Flow Dance Acadenmy 2017-2018.

Deepali BhargavaDeepali er født i Oslo og oppvokst på Eidsvoll. Hun er utdannet ved Flow Dance Academy Paris våren 2020 innenfor urbane stiler. 

Otto RusselOtto er født og oppvokst i Sverige. Han er utdannet ved House of Shapes i Stockholm (2017-2020) og Flow Dance Academy Oslo (2020).

Henriette HoegvoldHenriette er født og oppvokst i Bærum. Hun går nå siste året på Sandvika vgs.

Maria K Klungnes BergMaria er født i Oslo og oppvokst i Bærum. Hun gikk på landsdekkende danselinje på Fagerborg vgs (nå Edvard Munch) før hun tok ett år på Spin Off Forstudium i Dans. Maria fullførte sin profesjonelle utdannelse ved Northern School of Contemporary Dance i Leeds (England).

Beata Kapluk webBeata er født og oppvokst i Lodz i Polen. Hun er utdannet fra den 9-årige statlige ballettskolen i Lodz. I 2010-2013 studerte hun på Moderne Dansakademi "Danceworks Berlin" i Berlin.

Vi har til tider også studenter fra de ulike utdannelsesinstitusjonene innen dans, samt vikarer for faste pedagoger i permisjon, inne som pedagoger hos oss.

Vi har av og til inne pedagoger/gjestelærere som holder workshops eller spesialkurs/timer.