• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Ferie og fridager våren 2021

For høsten 2021 er det følgende ferier og fridager hos oss;

HØSTFERIE; i uke 40, 02. - 10. okt (altså 2 lørdager fri)  

Det er vanlig undervisning mandag 13. sept, selvom det er valgdag. 

Siste undervisningsuke er uke 48*, lørdag 27. nov er siste lørdagsundervisning.

*Noen kurs skal ta igjen for avlysninger pga sykdom og korona-karantener, disse får direkte beskjed og det blir i alle hovedsak i uke 49.

Forestilling høsten 2021

"KGB Christmas Spectaculare", i Asker Kulturhus, 4 + 5. des, kl. 12.00 + 16.00.

Vi feirer vårt 40 års jubileum med en feiende flott juleforestilling i Asker kulturhus. De aller fleste Holmen partiene skal delta, samt noen utvalgte Sandvika partier. Forestillingsinformasjon blir sendt ut i løpet av uke 42 til alle partiene som skal delta.

Billettene legges ut for salg 1. oktober; https://www.askerkulturhus.no/program/kgb-christmas-spectacular/

 

"Nøtteknekkeren", i Bærum Kulturhus, 11. - 14. des, kl. 13.00 (lør + søn) og kl. 18.00 (søn-man-tirs)

Sammen med Opus 82 setter vi nok en gang opp Nøtteknekkeren i Børum kulturhus. Roller er besatt gjennom prøvedans, samt at det er noen utvalgte partier på CC Vest og i Sandvika som skal delta. Se timeplanen for hvilke det gjelder, de er markert med *.

Billettene legges ut for salg 1. oktober; https://www.baerumkulturhus.no/arrangement/notteknekkeren/

Londontur 2022

Vår faste tur til London i vinterferien blir for 2021 flyttet til VINTERFERIEN 2022, uke 8. Turen er nå fullbooket.

Foto & mobilbruk

I STUDIO

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor). Filming av koreografier skal alltid avklares med pedaogen og aldri brukes på sosiale medier uten tillatelse fra alle involverte. 

PÅ FORESTILLINGER

Vi tar situasjonsbilder og filmopptak av alle våre forestillinger. Disse brukes på sosiale medier, i annonser, på våre nettsider m.m. Det er da aktiveteten som er i fokus, ikke enkeltindividene, derfor anser vi disse bildene/film-opptakene som unntatt fra personopplysningsloven (Datatilsynet). Hensikten er å synliggjøre skolens forestillingsaktivitet.

Vi annmoder om at man tar hensyn til både dansere og medpublikum ved bruk av nettbrett/mobil til fotografering/filming under forestillinger. Alt skal også settes på lydløs/flymodus.