• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

UTSATT SEMESTERSTART! Som følge av dagens smittesituasjon har vi valgt å forskyve semesterstarten for vårens kurs. Vi starter opp fra og med lørdag 30. januar, for Sandvika og Asker, fra mandag 1. feb for barn under 13 år på CC Vest. Det er fortsatt ledig plasser på mange av våre kurs, ta kontakt med oss for påmelding. Vi gleder oss til nytt semester og feiring av vårt 40 år jubileum!

 

Max grense på kurs pga korona

Pga. koronas-situasjonen har vi satt et lavere max. antall deltagere på våre kurs enn vi pleier, da reglene pr. nå er max. 20 samlet til trening. Skulle kurset du ønsker da være fullt er det viktig at du setter på venteliste. Vi tar umiddeltbart kontakt dersom/når vi får anledning til å øke antallet på kursdeltagere.

Ferie og fridager våren 2021

For våren 2021 er det følgende ferier og fridager hos oss;

VINTERFERIE; i uke 8, 20. - 28. feb (altså 2 lørdager fri) 

PÅSKEFERIE; i uke 13, 27. mars - 5. april 

FRI lørdag 1. mai

FRI torsdag 13. mai, Kristi Himmelfart (vi har undervisning 14. mai)

FRI mandag 17. mai

Siste undervisningsuke er uke 21 for Holmen avdelingen og uke 22 for Sandvika og CC Vest, for lørdagsklassene er siste lørdag 15. mai.

Forestilling våren 2021

"Celebrations", i Bærum Kulturhus, 25. - 30. mai.

KGB dans & ballett fyller 40 år i år og det skal vi feire med glitter og stas! Denne forestillingen er for de aller fleste kursene på CC Vest og i Sandvika. Infomasjon ang forestillingen blir sendt ut til partiene i uke 14.

Billetten blir lagt ut for salg fra 10. april, se www.baerumkulturhus.no  

KGB Dance Camp

KGB dans & ballett arrangerer også i år sommerskole i dans; KGB Dance Camp. Campen er for elever som skal opp i 2. - 6. klasse (fra høsten), altså barn født mellom 2010-2014. I år har vi dancecamp både i uke 25 (21. - 25. juni) og uke 32 (9. - 13. aug). I uke 32 har vi ikke i Sandvika grunnet flytting til nye lokaler ellers har vi ved alle avdelinger. Pris er 2.780, melder du på før 1. april får du 250,- i avslag. For påmelding, send mail til; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  Husk å skrive elevens navn, klassetrinn/fødselsår og ved hvilken avdeling dere vil gå. Sommerskolen er åpent for alle, også for elever som ikke danser hos oss til vanlig, og passer både for jenter og gutter.

Nøtteknekkeren

Det blir Nøtteknekker i desember 2021 i Bærum Kulturhus, sammen med Opus 82! 

Prøvedans for utvalgte roller vil bli avholdt i helgen 17. + 18. april. Mer informasjon om dette vil komme etter vinterferien.

Londontur 2021

Vår faste tur til London i vinterferien blir for 2021 flyttet til HØSTFERIEN UKE 40 i 2021. Turen er nå fullbooket og for de som er påmeldt så kommer det informasjonskriv i løpet av januar.

Foto & mobilbruk

I STUDIO

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor). Filming av koreografier skal alltid avklares med pedaogen og aldri brukes på sosiale medier uten tillatelse fra alle involverte. 

PÅ FORESTILLINGER

Vi tar situasjonsbilder og filmopptak av alle våre forestillinger. Disse brukes på sosiale medier, i annonser, på våre nettsider m.m. Det er da aktiveteten som er i fokus, ikke enkeltindividene, derfor anser vi disse bildene/film-opptakene som unntatt fra personopplysningsloven (Datatilsynet). Hensikten er å synliggjøre skolens forestillingsaktivitet.

Vi annmoder om at man tar hensyn til både dansere og medpublikum ved bruk av nettbrett/mobil til fotografering/filming under forestillinger. Alt skal også settes på lydløs/flymodus.