• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

Timeplanen for neste semester er klar fra mandag 31. mai. Vi åpner for påmeldinger til høstens kurs fra mandag 7. juni. 

Vi gjør oppmerksom på at vi flytter lokaler i Sandvika i løpet av sommeren. Der får vi 3 store saler og masse plass! På Holmen reduserer vi til kun 1 sal.

Kurs som er merket med * på timeplanen skal delta på "Nøtteknekkeren" i Bærum Kulturhus i desember.

Siste undervisningsuke for vårens semester er uke 24, fra 14. - 19. juni.

 

Max grense på kurs pga korona

Pga. koronas-situasjonen har vi satt et lavere max. antall deltagere på våre kurs enn vi pleier, da reglene pr. nå er max. 20 samlet til trening. Skulle kurset du ønsker da være fullt er det viktig at du setter på venteliste. Vi tar umiddeltbart kontakt dersom/når vi får anledning til å øke antallet på kursdeltagere.

Audition

KGB-kompaniet og KGButtene

Våre jazzkompanier, KGB-kompaniet og KGButtene, skal ha sin prøvedans for nye medlemmer søndag 13. juni på Holmen.

KGB-kompaniet har fra kl. 11.00. Du må være født i 2006 eller før og trene på min. jazz 4  (eller tilsvarende)

KGButtene har fra kl. 13.30. Du må være født mellom 2006-2009 og trene på min. jazz 3 (eller tilsvarende)

Audition består av en jazz klasse, det er ingenting man må forberede selv. I år blir det med skriftlig påmelding til kgbkompaniet@gmail.com i forkant, senest innen fredag 11. juni (pga av smittevern)

KGB Dance Camp

KGB dans & ballett arrangerer også i år sommerskole i dans; KGB Dance Camp. Campen er for elever som skal opp i 2. - 6. klasse (fra høsten), altså barn født mellom 2010-2014. I år har vi dancecamp både i uke 25 (21. - 25. juni) og uke 32 (9. - 13. aug). I uke 32 har vi ikke i Sandvika grunnet flytting til nye lokaler ellers har vi ved alle avdelinger. Pris er 2.780, melder du på før 1. april får du 250,- i avslag. For påmelding, send mail til; sommerskole@kgbdans.no.  Husk å skrive elevens navn, klassetrinn/fødselsår og ved hvilken avdeling dere vil gå. Sommerskolen er åpent for alle, også for elever som ikke danser hos oss til vanlig, og passer både for jenter og gutter.

Nøtteknekkeren

Det blir Nøtteknekker i desember 2021 i Bærum Kulturhus, sammen med Opus 82! 

PRØVEDANS; alle som har vært på prøvedans vil få en mail ang reultatet innen 15. juni.

KURS; det er noen av ballettklassene på høstens timeplan som skal delta på Nøtteknekkeren. Disse er markert med en stjerne. De kan man melde seg på og da er man med på Nøtteknekkeren.

Londontur 2021

Vår faste tur til London i vinterferien blir for 2021 flyttet til HØSTFERIEN UKE 40 i 2021. Turen er nå fullbooket og for de som er påmeldt så kommer det informasjonskriv i løpet av januar.

Foto & mobilbruk

I STUDIO

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor). Filming av koreografier skal alltid avklares med pedaogen og aldri brukes på sosiale medier uten tillatelse fra alle involverte. 

PÅ FORESTILLINGER

Vi tar situasjonsbilder og filmopptak av alle våre forestillinger. Disse brukes på sosiale medier, i annonser, på våre nettsider m.m. Det er da aktiveteten som er i fokus, ikke enkeltindividene, derfor anser vi disse bildene/film-opptakene som unntatt fra personopplysningsloven (Datatilsynet). Hensikten er å synliggjøre skolens forestillingsaktivitet.

Vi annmoder om at man tar hensyn til både dansere og medpublikum ved bruk av nettbrett/mobil til fotografering/filming under forestillinger. Alt skal også settes på lydløs/flymodus.