• Toppbanner oppslagstavlen

Oppslagstavlen | KGB dans & ballett

Semesterinformasjon

Timeplan og påmelding for vårens kurs vilvære klart fra mnadga 23. november. Fra da vil vi også dele ut anbefalingslappene til våre nå værende elever, de får man i timen av pedagogen sin. 

Pga. koronas-situasjonen har vi satt et lavere max. antall deltagere på våre kurs enn vi pleier, da reglene pr. nå er max. 20 samlet til trening. Skulle kurset du ønsker da være fullt er det viktig at du setter på venteliste. Vi tar umiddeltbart kontakt dersom/når vi får anledning til å øke antallet på kursdeltagere.

Velkommen til oss!

Ferie og fridager høsten 2020

For høsten 2020 er det følgende ferier og fridager hos oss;

HØSTFERIE; i uke 40, 26. sept - 4. okt (altså 2 lørdager fri) 

Siste undervisningsuke er uke 49, for lørdagsklassene er siste lørdag 28.nov.

Audition

KGB-kompaniet og KGButtene

Våre jazzkompanier pleier å ha prøvedans i løpet av høsten, som regel i september. Grunnet koronasituasjonen velger ledelsen å utsette dette til senere på høsten, sansyneligvis i november eller desember. Følg med på nettisden vår og plakater i lokalene for ny dato.

Forestillinger høsten 2020

Høstens forestiling "KGB Jukebox" er AVLYST.

Vi har valgt å avlyse vår planlagte forestilling for Holmen-avdeling i Asker Kulturhus da det fortsatt er mange restriksjoner rundt det å avvikle arrangementer og samle store folkemengder. Selv om det fortsatt er noe tid til desember krever en forestilling mye og tidlig planlegging. Måten vi gjennomfører våre forestillinger på er ikke forenelig med smittevern, da vi er mange både elever og foresatte/publikum involverte.

Vi har også måtte AVLYSE vår planlagte visning i Asker Kulturhus 12. des "The 2020 Showcase", da smittetiltakene nå er stramet betraktelig inn. 

Foto & mobilbruk

Hos oss er det strengt forbudt å filme og ta bilder av andre elever som trener/danser. Vi anmoder om at man legger vekk mobiltelefonen og har den på lydløs nå man er på ballettskolen, i hvert fall når man sitter inne i studio for å se på klasse (eller er rett utenfor).